BURSA / YILDIRIM - Fidyekızık İlkokulu

Süleyman GÜLER - Okul Müdürü

1974 Balıkesir Sındırgı doğumluyum. Ilkokulu Pürsünler Köyü İlkokulunda,orta ve lise ögrenimimi Sındırgı İmam Hatip Lisesinde  tamamladım. 1996 yılında Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum. Aynı yılın Eylül ayında Giresun Espiye Bayrambey köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. 2000 yılında Bursa Harmancık Şehit Adil Kınık İlköğretim Okuluna eş durumu tayiniyle atandım.2005 yılında müdür yardımcısı olarak Bursa Yıldırım Nuri Erbak İlköğretim Okuluna atandım.2013 yılında Yıldırım İhsanDikmen 3 İlkokulunda müdür yardımcısı olarak çalıştım. 5 Aralık 2014 tarihinden 31/07/i2023 tarihine kadar  Mümin Gençoğlu 1 İlkokulunda Müdür olarak görev yaptım. 31/07/2023 tarihi itibariyle Fidyekızık ilkokulunda göreve başladım. Evli ve iki çocuk babasıyım.