BURSA / YILDIRIM - Fidyekızık İlkokulu

Nis

23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları programla coşkuyla kutladık.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri prosesinin mart ayı etkinliğinde 2C,4A, 4-B ve 4D sınıfı öğrencilerimiz Şehir Faresi ile Köy Faresi, Çilli Tavuk ve Yavruları masalını okuduk. Web 2 araçlarından yararlanarak masalımızın bulmacasını hazırladık ve eğlenerek bulmacamızı çözdük. #dilimizinzenginlikleriyildirim

Mrt

22 Mart Dünya Su Gününde  Su damlalarının Peşinde Projesinde Öğrencilerimize su tasarrufu konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla  Proje sorumlusu Gizem Doğan öğretmenimiz ve Öğrencilerimizin hazırladığı programla 22 Mart Dünya Su Gününü kutladık.

Mrt

Kahraman ordumuzun tüm zorluk ve imkânsızlıklara rağmen cansiperane bir şekilde mücadele ettiği sadece Türk tarihinin değil Dünya tarihinin de akışını değiştirerek, zaferle taçlandırdığı tarihin en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferinin 109. yılını çoşkuyla kutladık.

Mrt

TAZOF ilçe turnuvasında okulumuzu en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimiz Melis Şahin, Saliha Bayram, Mehmet Emin Köroğlu, Berat Bozkurt ve Yusuf Talha Akpınar'a, öğrencilerimizin bu duruma gelmesinde emeği olan kıymetli öğretmenlerimiz Bülent Taban, Arzu Tekin ve Yasemin Gizem Doğan'a, evde öğrencilerimize destek olan siz değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden psikolog Gamze Nur Iraz çocuk gelişimci Esma Akpirinç tarafından 4 sınıf öğrencilerimize doğru teknoloji kullanımı eğitimi verildi. Teknolojinin doğru kullanmı ile ilgili oyunlar oynatıldı

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103.yılını öğrencilerimizin hazırladıkları programla kutladık. İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında ve Mehmet Akif Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini törenle verdik.

Şbt

İl Arge Biriminden Ganime Özkaya ve Uğurcan Ölmez tarafından Öğretmenlerimize teknofest ve eTwinning projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

"İyilik Yap Topu Kap" sloganıyla başlatılan İyilik Dünyam projesi kapsamında bu hafta 3C sınıfı öğrencimiz takım arkadaşına yaptığı iyilikle hediye topumuzu kazandı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem karne dağıtım törenimize katılarak öğrencilerimizin ilk karne sevinçlerine ortak olan Sayın Kaymakamımız Metin ESEN, Kaymakam refiki Muhammet ali YOLAL,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SEVİNÇ ve İlçe Şube Müdürümüz İbrahim TAŞTAN 'a çok teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Su damlalarının peşinde projesi maket yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz madalyalarını törenle aldılar

Ekm

100.Yıl Cumhuriyet Resim Yarışmasında ve Turnuvalarında şampiyon olan sınıflarımıza madalyalarını törenle taktık.

Ekm

. Yaşın Kutlu Olsun Türkiye’miz, Nice Yüzyıllara Cumhuriyetimiz! Her karış toprağıyla bölünmez bütün olan Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimize saygı ve minnetle… Öğretmenlerimizin evlatlarımıza hep "ileri"yi gösteren maarif ülkümüz ve hep cumhuriyetle nice yüzyıllara... ️

Ekm

Yıldırım Halk Eğitim Merkezi ile birlikte açtığımız Halkoyunları kursumuz Kadir Yetişen hocamızla çalışmalarına başladı.

Ekm

100.yıl Cumhuriyet Yakan Top turnuvamız 3. Sınıflarımızın maçlarıyla başladı.