BURSA / YILDIRIM - Fidyekızık İlkokulu

Ekm

100.Yıl Cumhuriyet Futbol Turnuvamız 4A-4D ve 3A-3B sınıf maçları ile başladı. İki hafta sürecek turnuvada şampiyon olan takımın oyuncuları 100.yıl logolu madalyalar kazanacak . #fidyekızıkilkokulu100.yıl

Ekm

4.sınıflarımız @yildirimbelediyesi @mollayegancocukuniversitesi nde astronomi, teknoloji, matematik, mühendislik bilimlerinin eğlenceli yönlerini öğrenirken, bilim ve sanatın farklı yönlerini keşfe çıktılar.

Ekm

Oyunlar,şarkılar ve eğlenceli etkinliklerle İngilizce kulübümüz Filiz hocamızla ve Bülent TABAN öğretmenimizle Akıl ve Zeka Oyunları kulübümüz çalışmalarına başladı.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel kurulumuzu velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Önceki dönem başkanımıza yaptıkları çalışmalr için teşekkür ederiz. Yeni seçilen Okul AileBirlğine başarılar dileriz.

May

Bilgi yarışmasında 1. olan 3/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenimize, yarışmaya katılan 3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenimize, 3/C sınıfı öğrencileri ve öğretmenimize, 3/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenimize çok teşekkür ederiz. Yarışmamızda asıl kazanan hoşgörü ve centilmenlik oldu.

May

Fidyekızık ilkokulu BİLİM VE SANAT GÜNLERİ'nin ilkini gerçekleştirdik.